Find us.

Get in touch.

Follow us.

Oldenzaal

Green Orange HQ Oldenzaal
Haerstraat 43
+31 (0)541 295959
info@greenorange.com

Utrecht

Green Orange
Vondellaan 38, navigation: Vondellaan 6
+31 (0)541 295959
info@greenorange.com

London

Green Orange E-office
57 Rathbone Place
+31 (0)541 295959
info@greenorange.com

Phone

+31 (0)541 295959

Mail

info@greenorange.com

Whatsapp

+31 614427323

Blogpost -

Waarom stage lopen bij Green Orange zo fantastisch is

Bam! Raak. 11-0! Alweer kruipen… Onder luid gejuich van mijn nieuwe collega’s Marc en Koen neem ik mijn verlies en kruip ik al lachend onder de tafelvoetbaltafel door. Ondanks de forse nederlaag pak ik met een lach op mijn gezicht de bus naar huis, ooit zal ik ze terugpakken! Mijn eerste stagedag bij Green Orange zit erop en met een goed gevoel kijk ik terug op deze dag. Leuke collega’s, een gave werkplek en naast dat er hard gewerkt wordt is er zeker ruimte voor plezier. Hier voel ik mij wel thuis.

 

Net zoals voor iedere hbo-student brak voor mij uiteindelijk ook het moment aan: een half jaar lang, fulltime stage lopen. Dat is toch wel even iets anders dan die 15 contacturen per week op het Saxion. Het belang van een leerzame en leuke stageplek was hierdoor bij mij wel duidelijk. Via een LinkedIn-oproep kwam ik in contact met Green Orange en al snel zaten we om tafel met een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken. De informele sfeer viel direct op tijdens mijn eerste kennismaking en nadat er duidelijk werd dat er een ook paar mooie HR-uitdagingen + een afstudeeropdracht klaar lagen had ik voor mezelf al wel de keuze gemaakt: hier wil ik stage lopen. Gelukkig was dit gevoel wederzijds en kon ik beginnen in september.  

 

Tijdens mijn stageperiode werd ik volop meegenomen in alle facetten van het HR-werkveld. Hierbij valt te denken aan het voeren van sollicitatiegesprekken, het opstellen van vacatures maar uiteraard ontbraken enkele administratieve werkzaamheden ook zeker niet. Samen met mijn stagebegeleider Bas (HR business partner) heb ik mijn stage zelf vorm kunnen geven en zodoende heb ik veel zaken opgepakt wat ik zelf leuk vond om te doen. Zo heb ik bijvoorbeeld meegeholpen met het opzetten van een onboardingtraject voor nieuwe medewerkers, het implementeren van de 360-graden feedback tool TruQu en het organiseren van workshops voor studieverenigingen. Door de expertise binnen de organisatie en vooral de persoonlijke begeleiding van je begeleider leer je in een korte tijd ontzettend veel.

 

Zoals je vast al wel een beetje geproefd hebt in de alinea’s hierboven heerst er bij Green Orange een fijne en informele sfeer. Buiten werktijd worden er volop activiteiten georganiseerd. Zo is er ter afsluiting van een drukke, maar succesvolle periode afgelopen week nog een feest in de “keet” van onze collega Piet georganiseerd. Daarnaast is er nog een jaarlijks en zeer prestigieus tafelvoetbaltoernooi, gaan we in februari met zijn allen naar de carnaval in Tubbergen, zijn er met regelmaat ‘curryworstlunches’ en luidden we elk weekend in met een vrijdagmiddagborrel.

 

En nu, in mei. Een dik half jaar later.

 

Tik-tik-tik.. Goaal!! 11-0. Er galmt weer een oorverdovend gejuich door het kantoor en daar zie ik die pretoogjes van mijn collega’s Marc en Koen weer.. Sommige dingen kun je gewoon niet leren tijdens je stage..

 

Lijkt het je leuk om bij Green Orange stage te lopen? Wil je jezelf stormachtig ontwikkelen de aankomende periode en denk jij dat je wél van Marc en Koen kunt winnen?

Kijk snel op www.greenorange.com voor al onze stagevacatures!

 

More blog posts